MediaSkog konsult

Jönköpings län

Information

620210-XXXX är organisationsnummer för bolaget MediaSkog konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MediaSkog konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sävsjö som är den kommunen som MediaSkog konsult finns i.

MediaSkog konsult har varit registrerat sedan 1994-03-17 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MediaSkog konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

MediaSkog konsult är och det finns flera bolag i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för MediaSkog konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MediaSkog konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-6461686 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom skogsbranschen med inriktning på informationsfrågor. Förvaltning av värdepapper och skogs- fastigheter. Kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MediaSkog konsult och det är Johnsen, Johan Torbjörn som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,