Roffes Kott och Frö

Jönköpings län

Information

601229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Roffes Kott och Frö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roffes Kott och Frö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sävsjö som är den kommunen som Roffes Kott och Frö finns i.

Roffes Kott och Frö har varit registrerat sedan 1994-11-28 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roffes Kott och Frö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Roffes Kott och Frö är och det finns flera verksamheter i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Roffes Kott och Frö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roffes Kott och Frö så kan ni göra det på telefon genom 0382-40071 eller genom brev på följande adress:

Skogsverksamhet såsom skogsfröproduktion, skogstjänster, vidareförädling, markberedning, sådd och mikropreparering och uthyrning av handredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roffes Kott och Frö och det är Ahnstedt, Rolf Sune Conny som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,