Ekelund Consulting Sävsjö

Jönköpings län

Information

Ekelund Consulting Sävsjö hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Ekelund Consulting Sävsjö finns. I Sävsjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Ekelund Consulting Sävsjö tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ekelund Consulting Sävsjö har haft sedan 2005-03-17. Ekelund Consulting Sävsjö har funnits sedan och 2005-03-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekelund Consulting Sävsjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-3166522.

Sävsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Ekelund Consulting Sävsjö har idag 600703-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ekelund Consulting Sävsjö

Firman bedriver konsultverksamhet inom redovisning och ekonomistyrning samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

I Ekelund Consulting Sävsjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekelund, Ancki Lydia Ann-Christin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .